Gokkastenguru.nl

Alleen de allerbeste gokkasten, met de hoogste winkans. Veilig storten en snel uitbetaald.

Jackpotslotty

Jackpotslotty is het enige merk waar je op progessive jackpot gokkasten kan spelen.

De gokkasten van Jackpotslotty zijn gemaakt om op leuke manier van het spel te kunnen genieten. Het is namelijk mogelijk om deze gokkasten gratis te spelen. Uiteraard behoort met echt geld spelen ook tot de mogelijkheden. Speel je voor geld dan speel je automatisch mee voor de progressive jackpot. Je hoeft hiervoor de spellen niet te downloaden, ze zijn direct op onze website spelen. Om de ervaring van het spel nog beter te maken is het bij ons mogelijk deze spellen in een volledig scherm te spelen.

Gemakkelijke storting

Om met echt geld te spelen moet je een storting bij Jackpotslotty maken. Dit gaat zeer gemakkelijk door de optie ‘play for real’ te selecteren bij het kassa menu rechts onderaan de gokkast. Betalen met iDeal behoort tot de mogelijkheden.

Verhoogde winkansen

We hebben op onze website een selectie gemaakt van alleen de beste en leukste gokkasten Jackpotslotty. We hebben daarvoor alle gokkasten getest en op basis daarvan de keuze gemaakt. De omschrijving en uitleg van de gokkasten staat bij op elke pagina omschreven. Ben je geïnteresseerd in je winkansen te verhogen dan raden we je aan onze uitleg goed door te nemen. We hebben namelijk bij enkele gokkasten een paar handige tips toegevoegd hoe je sneller punten kan verdienen.

Algemene voorwaarden

Privacy is iets wat zeer belangrijk is tegenwoordig en ook daar hebben we op gelet. Bij jackpotslotty zijn je gegevens veilig. De aanbieder van deze gokkasten beschermt voldoende de gegevens van de spelers. Ze worden nooit doorverkocht aan derde partijen. De voorwaarden zijn terug te vinden bij de optie informatie in het spel. Volgens deze voorwaarden worden prijzen binnen enkele dagen uitgekeerd. De klantenservice van Jackpotslotty staat 24/7 voor je klaar. Deze helpdesk vind je ook bij het kassa menu in de hoek van de gokkast.