Gokkastenguru.nl

Alleen de allerbeste gokkasten, met de hoogste winkans. Veilig storten en snel uitbetaald.

Slotstar

Slotstar gokkasten zijn de mooiste videoslots en casino automaten

Op de slotstar gokkasten kan je veel verdienen. Je kan ze ook gratis spelen, maar met echt geld is natuurlijk leuker omdat je er echte winst mee kan behalen. De spellen zijn zonder special downloads te spelen op onze website. Ook bieden we je de mogelijkheid om deze automaten in volledig scherm te spelen. De ervaring is dan een stuk prettiger.

Speel gratis of voor geld

Storten gaat zeer gemakkelijk. Je kan zodra je een automaat hebt geopend op de knop “play for real” klikken. Dit opent een venster waar de verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar zijn.

De selectie uit het assortiment

De gokkasten en videoautomaten die we hebben geselecteerd zijn komen uit het aanbod van Slotstar. We hebben voor deze leverancier gekozen om dat wij allen de beste gokkasten op onze website willen aanbieden. We hebben daarom ook deze gokkasten uitvoerig getest. Bij elke gokkast staat een omschrijving van de mogelijkheden van het spel. We geven ook bij enkele gokkasten een uitleg hoe je sneller een eventuele winst kan maken. Want bij de meeste fruitautomaten zijn trucjes mogelijk die het winnen een stuk eenvoudiger maakt.

Jouw gegevens

We vinden privacy zeer belangrijk en jouw gegevens zijn bij Slotstar volkomen veilig. Ze doe er alles aan om je privacy en die van hun spelers te beschermen. Met een versleutelde code zijn de gegevens opgeslagen en worden nooit aan derde partijen doorverkocht. De storting via iDeal staan per direct op je credtimeter bijgeschreven. De winst kan je gemakkelijk laten uitbetalen en staat gegarandeerd de volgende dag op je rekening.

Hoe neem je contact op?

Er is tevens een klantenservice en die is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Je kan bij Slotstar terecht voor al je vragen en ze worden spoedig beantwoord.