Gokkastenguru.nl

Alleen de allerbeste gokkasten, met de hoogste winkans. Veilig storten en snel uitbetaald.

Tanzoo

Tanzoo gokkasten staan bekend om de klassiekers met de hoogste winst percentages

De gokkasten van Tanzoo zijn alweer wat ouder. Maar dat neem niet weg dat ze niet leuk zijn om op te spelen. Het is mogelijk om deze gokkasten gratis te spelen, maar ze hebben het ook mogelijk gemaakt om voor echt geld te spelen. Het is bij Tanzoo mogelijk om in meerdere gokkast varianten te spelen. We hebben hier ook een volledig scherm optie aan toegevoegd. Dit verbeterd de spelervaring. Het is niet nodig om de gokkasten te download. Speel ze direct op onze site!

De spelmogelijkheden

Zodra je genoeg gratis hebt gespeeld kan je er altijd voor kiezen om met echt geld te spelen. Storten gaat gemakkelijk via sms of je telefoon, maar een eigen account aanmaken behoort ook tot de mogelijkheden. De optie iDeal betalingen is hier aan toegevoegd.

Uitleg en speltips

Ook voor Tanzoo hebben wij een selectie gemaakt van de beste gokkasten. Omdat we eerlijk zijn in onze beoordeling geven we toe dat de gokkasten niet altijd van de hoogste kwaliteit meer zijn. We hebben ze allemaal uitvoerig getest en beoordeeld. Het aanbod op de pagina vinden wij het leukst en betrouwbaarst. Bij elke gokkast staat een uitleg hoe je de hoogste prijzen kan winnen. Speel je voor het eerst lees omschrijving van de functies eerst goed door.

Versleutelde gegevens

De privacy is bij Tanzoo goed geregeld. Ze zorgen dat jouw gegevens bij geen enkele derde partij bekend wordt. De gegevens worden tevens versleuteld opgeslagen. De voorwaarden van Tanzoo geven hier meer informatie over. Jouw gewonnen prijs staat binnen enkel dagen op je rekening. Duurt het langer neem dan contact op de klantenservice want die is elke dag en nacht altijd bereikbaar.